Our Lifestyle

Met S'COOL zullen we in de toekomst een duidelijke focus hebben.  We willen niet alles doen, we concentreren ons uitsluitend op wat S'COOL zo speciaal maakt: goede en lichtgewicht fietsen voor kinderen, afgestemd op de behoeften van ouders en kinderen en alles in functie van ontwerp en duurzaamheid.  Kwaliteit, functionaliteit en veiligheid staan ​​op de voorgrond en vormen onze richtlijnen.  Met ons brede en geoptimaliseerde assortiment van producten is S'COOL nu het eerste internationale merk dat uitsluitend hoogwaardige fietsen op de markt brengt.

 

Al meer dan 15 jaar staan ​​we met S’COOL voor innovatieve producten voor zowel peuters en kleuters als tieners. Al vanaf hun allereerste stapjes bieden we met driewielers en loopfietsjes de juiste producten aan op maat van jouw kind.

Kwaliteit, functionaliteit en veiligheid zijn onze drie pijlers en ultieme doel. Als het eerste internationale merk in de vakhandel dekken we alle productgebieden voor kleuters tot tieners. Van driewieler en loopfiets naar kinderfietsen, mountainbikes, BMX, racefietsen tot fietskar, werkelijk alles kan u binnen ons gamma terugvinden.

S'COOL producten zijn zorgvuldig en kwalitatief vervaardigd, maar bovenal extreem duurzaam. Bij de planning en ontwikkeling richten we ons op principes die garant staan ​​voor een hedendaagse uitvoering en design rekening houdend met de specifieke wensen van onze klanten. 

Als experts voor kinderfietsen weten we precies wat belangrijk is tot in het kleinste detail. Met onze ervaring hebben we een standaard die uitermate kindvriendelijk is en veel verder gaat dan wat wettelijk vereist is. We deden maximale inspanning om meegroeiende en lichtgewicht fietsen te produceren die gemakkelijk meerdere generaties kinderen overleven!

 

Postcode Afstand

Onze visie

Nieuws

Support

S`COOL on Youtube

Modelle
 
Pedex / Rennrad
-
Flax
-
Nixe
-
ChiX
-
XXLite
-
Rax Race
-
Trox MTB
-
Xtrix BMX
-
XXfat / XTfat

 

Stores
 
Storefinder
-
International
 

 

Support
 
FAQ
-
Bike registrieren
-
Presse
-
Kontakt
-
Händler Login

 

lifestyle
 
entdecke S'cool
-
News
-
Events
-
engagement
-
 
 

 

Kontakt
 
Impressum
 
Datenschutz