IMPRESSUM

Algemene contactgegevens:
Cool Bikes BVBA
Nieuwstraat 4
9420 Erpe-Mere
Telefoon: 0496-185 405
E-mail: info@scoolbikes.be
BTW BE 0665.874.217

Verantwoordelijk voor de inhoud van deze website:
Moerenhout Eva – zaakvoerder
Nieuwstraat 4
9420 Erpe-Mere
 

DISCLAIMER (DISCLAIMER)

AANSPRAKELIJKHEID VOOR DE INHOUD

Als serviceprovider zijn wij verantwoordelijk voor de eigen inhoud volgens de algemene wetten. Wij zijn als dienstverlener echter niet verplicht om verzonden of opgeslagen externe informatie te controleren of om omstandigheden te onderzoeken die wijzen op een illegale activiteit. Verplichtingen om het gebruik van informatie onder algemene wetgeving te verwijderen of blokkeren, blijven onverminderd van kracht. Een aansprakelijkheid in dit verband is echter alleen mogelijk vanaf de datum van kennis van een specifieke inbreuk. Na kennisgeving van toepasselijke schendingen zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

AANSPRAKELIJKHEID VOOR LINKS

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden waarvan we de inhoud niet beïnvloeden. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. De respectievelijke aanbieder of exploitant van de pagina's is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina's. De gekoppelde pagina's zijn gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen op het moment van koppelen. Illegale inhoud was niet herkenbaar op het moment van koppelen. Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is echter niet mogelijk zonder concreet bewijs van een inbreuk. Na kennisgeving van overtredingen zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

COPYRIGHT

De inhoud en werken op deze pagina's gemaakt door de exploitanten van de site zijn onderworpen aan de Belgische auteursrechtwetgeving. De reproductie, verwerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen voor privé, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden in aanmerking genomen. Met name wordt inhoud van derden als zodanig geïdentificeerd. Als u nog steeds op de hoogte bent van een inbreuk op het auteursrecht, vragen we u om hiervan melding te maken. Na kennisgeving van schendingen zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

Postcode Afstand

Onze visie

Nieuws

Support

S`COOL on Youtube

Modelle
 
Pedex / Rennrad
-
Flax
-
Nixe
-
ChiX
-
XXLite
-
Rax Race
-
Trox MTB
-
Xtrix BMX
-
XXfat / XTfat

 

Stores
 
Storefinder
-
International
 

 

Support
 
FAQ
-
Bike registrieren
-
Presse
-
Kontakt
-
Händler Login

 

lifestyle
 
entdecke S'cool
-
News
-
Events
-
engagement
-
 
 

 

Kontakt
 
Impressum
 
Datenschutz